Back
Alchimia_MFA_program_2017_skyscraper.

Llumversació by Maurici Ginés

Exhibition  /  25 Feb 2016  -  19 Mar 2016
Published: 22.02.2016
Llumversació by Maurici Ginés.
Dterra
Management:
Roberta Ferreira, Laura Jener
.

© By the author. Read Klimt02.net Copyright.

Intro
Llumversació aims to create a new perception of an object through the use of light, in its interaction with materials and filters.

La galeria dterra comença l'any 2016 amb una proposta emprenedora i atrevida, la sala es transformarà en un espai perceptiu on la llum serà el mitjà artístic. Organitzada per la galeria dterra i artec3 Studio, mostra una col·lecció de peces de light art de Maurici Ginés.
This exhibition, curated by dterra Gallery and artec3 Studio, showcases a collection of pieces of light art by Maurici Ginés.

Llumversació aims to create a new perception of an object through the use of light, in its interaction with materials or filters. The design explores the event taking place when two colors interact or when applying a chromatic additive interference, experiencing an ambiguous game or dialogue that results in a new virtual sensation.
 
Supported by: iGuzzini, Rosco, and Lamp i Moritz Factory

...

Llumversació proposa crear una nova percepció d'un objecte a partir de la capacitat de la llum d'interaccionar amb materials o filtres.
 La proposta reflexiona l'esdeveniment que ocorre en interactuar dos colors o en aplicar una interferència cromàtica additiva, experimentant un ambigu joc o diàleg que produeix una nova sensació virtual.
 


Maurici Ginés, director creatiu de artec3 Studio, porta més de 20 anys treballant amb llum en diferents àmbits. Ha realitzat obra artística per a espais urbans i aquesta és la primera ocasió que exposa en una galeria d'art. És membre professional de l'Associació Professional de Dissenyadors d'Il·luminació (APDI) d'Espanya, i de la International Association of Lighting Designers (IALD) d'EUA. Professor del Master de Lighting Design de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a Barcelona i Mèxic. El seu treball ha estat reconegut amb premis de prestigi nacional i internacional.


Llumversació és la primera exposició de Light Art a Sant Cugat del Vallés.
 Esteu tots convidats a inaugurar-la el pròxim dijous 25 de febrer a les 19.30h. Podreu conèixer al Maurici Ginés i a l'equip d'artec3 Studio i hi haurà pica-pica, música i cervesa fresca gentilesa de Moritz.  Us ho perdreu?

Amb la col·laboració de iGuzzini, Rosco, Lamp i Moritz.

Música a càrrec de Teranyina Prod.

 
Appreciate APPRECIATE