Back

dterra a JOYA\'11

Whiteboard
Published: 09.09.2011
Author:
dterra

Els propers 15,16 i 17 de setembre es celebrarà el Certàmen Internacional de Joieria Contemporània de Barcelona :JOYA'11 que tindrà lloc al recinte del FAD, (Foment Arts Decoratives), Plaça dels Àngels, 6-5, Barcelona.

dterra ha estat seleccionada per segon any consecutiu a participar en aquest esdeveniment de projecció internacional, i que enguany compta amb la participació de galeries de renom com KLIMT02 Gallery, La Basilica Gallery, Alchimia, i 1x1 Collective. I també amb una selecció de 26 artistes d'arreu del món que exposaràn i posaràn a la venda les seves joies durant aquests tres dies.

La nostra galeria participa amb una selecció de les peces presentades en les exposicions: TERRA, AIGUA, FOC, i AIRE del cicle temàtic "Els quatre elements". Els artistes que presentem són: Eugènia Besora, Emilie Bliguet, Roberta Ferreira, Ana Heimann, Olga Hernández, Laura Jener, Yumi Kato, Hiroko Miyamoto, Carme Ortiz, Liana Pattihis, Bàrbara Sendino, Marta Torrent, i Tomoko Umemoto.

Per apropar el món de la joieria contemporània al públic, i sota el títol "El procés creatiu i el desenvolupament conceptual" dterra porta a aquesta edició de JOYA'11, una conferència del joier Marc Monzó, i el taller "Narrative jewellery", impartit pel joier Xavier Monclús.

Appreciate APPRECIATE