Back

3r Congrés Professional d'Artesania. El món del luxe reivindica l'alta artesania. Prescriptors, mercats i connectors

Meeting  /  29 Sep 2023
Published: 21.09.2023
.

© By the author. Read Klimt02.net Copyright.

Intro
Dins el marc de la Fira CONTEMPORANIA, el divendres 29 de setembre tindrà lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona el 3r Congrés Professional d’Artesania impulsat pel CCAM.
L'alta artesania representa l'excel·lència, convida a la reflexió i dialoga amb el disseny i l'art. El món del luxe busca, necessita i reivindica l'alta artesania, des del disseny, la moda, les experiències vivencials, els aparadors, la gastronomia, els museus o la concepció d'espais comuns i domèstics.

Marques, projectes i iniciatives del luxe cerquen, de manera constant i infinita, la qualitat, la perfecció i exclusivitat del saber fer artesanal. És per aquest motiu que, en el marc de la 3a edició del Congrés professional d'Artesania, volem aprofundir sobre el món del luxe des dels prescriptors i agents claus per donar llum, idees i possibilitats per fomentar el negoci artesanal.

El 3r Congrés professional d'Artesania tractarà les interaccions entre el luxe i l'artesania on el respecte a la tradició, la creativitat i innovació són comunes. L'objectiu és ser un punt de trobada, intercanviar idees i crear sinergies per enfortir el sector artesanal, el luxe, el disseny, la moda i l'art. Per aquesta raó aquesta edició s'emmarca dintre de la Fira CONTEMPORANIA, fira que promou l'artesania d'autor nacional i internacional amb la voluntat de convertir-se en el nou espai referent de l'artesania contemporània.

Ara, més que mai, és el moment que l'artesania s'ho cregui. El sector del luxe necessita el sector artesanal. Però, com arribar-hi? Com i on es poden trobar els dos sectors? Aquest serà el punt de partida des d'on els professionals que vindran ens compartiran el seu punt de vista, les seves dinàmiques i experiències. Professionals que exploren, trien i seleccionen les artesanes i artesans amb qui crear, pensar i treballar els processos, productes, continguts o experiències.

El Congrés professional d'Artesania continua, ara més que mai, amb la voluntat de generar una plataforma de reflexió i debat sobre l'artesania, tal com estableix el Pla Estratègic d'Artesania impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Un punt de trobada per compartir recursos, eines, valors, experiències, enfortir el sector i fomentar l'intercanvi d'idees i sinergies entre els diferents actors creatius i productius.

>> Programa

>> Ponents


>> Places exhaurides