Back

Tast nº12: Davinia Torija, Bitácora de una travesía por el imaginario de las raspas.

Meeting  /  27 Feb 2015
Published: 25.02.2015
Dterra
Management:
Roberta Ferreira, Laura Jener
.

© By the author. Read Klimt02.net Copyright.

Intro
Amb motiu de  l’exposició Raspas (6 de febrer al 4 de març) la galeria organitza un tast on l'artista ens farà la presentació del seu projecte de joieria Raspas on descobrirem quin és el procés creatiu que ha desenvolupat fins a arribar a la creació final de la joia.

Artist list

Davinia Torija
Davinia ens farà la presentació del seu projecte de joieria "Raspas" on descobrirem quin és el procés creatiu que ha desenvolupat fins a arribar a la creació final de la joia partint de diferents elements de la natura que provenen de diferents éssers marins.

“El objetivo de este proyecto ha sido crear joyas partiendo de las estructuras y las formas de los peces, realizando una traslación de los elementos naturales a la joyería. Los elementos naturales se han utilizado en la interpretación en metal y al transformarlo a joya pierden esa visión para plantear nuevos diálogos. Cuando la joya utiliza el cuerpo humano como soporte se crea un nuevo diálogo y la función de la pieza cobra sentido convirtiéndose en una especie de prolongación de nuestro ser...”

Al finalitzar la xerrada, sʼoferirà als assistens a un Tast de vins a càrrec de Ton Marimon de Vins Noé.

Sobre l'artista:
Davinia Torija. Barcelona,1980.
Llicenciada en Belles Arts (especialització en Escultura), per la Universitat de Barcelona i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny, en lʼespecialitat de Joieria Artística per l´Escola LLotja.
“La meva gran activitat creativa és la docència artística juntament amb la realització de projectes de joieria. Ja de nena vaig manifestar actituds creatives envers lʼart i als 8 anys vaig començar les meves primeres lliçons de pintura, dibuix i modelat al taller del meu mestre, al barri de Sant Andreu de Barcelona. És des de llavors que he anant formant-me contínuament, fent petites inclusions en diferents disciplines artístiques com el maquillatge de fantasia, la ceràmica, el gravat, etc. Ha sigut al camp de la joieria on he pogut desenvolupar al màxim la meva creativitat i on m´hi sento còmoda”.
Appreciate APPRECIATE