Back

TAST entre JOIES Nº6: Silvia Walz

Meeting  /  05 Jul 2012
Published: 02.07.2012
.

© By the author. Read Klimt02.net Copyright.

Intro
Dterra Gallery-Workshop invites you to the sixth meeting with an artist. On Thursday 5th the jeweler Silvia Walz will make a presentation of her work.
“TAST entre JOIES”, trobades mensuals d’entrada lliure, on un artista fa la presentació de la seva obra, tot fent un tast que anirà variant segons la temàtica de les xerrades. 


Silvia Walz
Silvia Walz ,nascuda a Alemanya, ha participat com a joiera en múltiples exposicions per Espanya, Europa, Àsia, Canadà i els Estats Units. Des de 1994 treballa com professora a l’Escola Massana.

Al 2008 comença el projecte “ Joyas Sensacionales” en el Taller Perill, per crear un espai on els alumnes que acaben l’escola poden continuar desenvolupant el seus projectes personals.

Desprès de 4 anys de coordinació, el grup consta de 17 joieres que han trobat un llenguatge propi i personal . En aquesta xerrada presentarà les diferents propostes i temes treballats, les motivacions, les més de 15 exposicions i el mes important: els treballs de cada una de aquestes joieres sensacionals, que actualment es poden veure a l’exposició LO OLVIDADO a la galeria dterra.
Appreciate APPRECIATE